طرز تهیه پنکیک وگان بدون تخم مرغ برای گیاه خواران
پنکیک وگان، یک پنکیک خیلی خوشمزه و بدون تخم مرغ است که برای افرادی که رژیم وگان دارند مناسب می باشد. وگانیسم یا وگنیسم یک روش تغذیه است که در آن هر نوع ماده غذایی حیوانی از جمله انواع گوشت قرمز، مرغ، ماهی و دیگر جانداران، لبنیات، تخم مرغ، عسل و ژلاتین حذف می شود.
طرز تهیه پنکیک وگان با شیر سویا
مواد لازم
- آرد سفید یک پیمانه
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری (من از ۱/۲قاشق غذاخوری استفاده کردم)
- نمک نصف قاشق چایخوری
- شیر سویا یک پیمانه
- سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل مایع نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
مواد خشک را داخل یه کاسه با هم مخلوط کنید. سپس شیر سویا، وانیل و سرکه را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.
غلظت خمیر مثل ماست همزده هست. تابه نچسبی را روی حرارت متوسط بگذارید تا گرم بشه.
کف تابه را خیلی کم روغن نارگیل بزنید(هر روغن گیاهی دیگه ای میشه).
از خمیر به اندازه یک چهارم پیمانه در تابه بریزین وقتی سطح پنکیک حباب زد برگردونید.
وقتی که حباب هایی وسط پنکیک بوجود آمد یا لبه های آن کمی سفت شد و خودش رو گرفت ، با دقت آنرا بر می گردانیم.
پنکیک را گرم سرو کنید. پنکیک وگان همراه با شیره افرا، مربا، انواع میوه های تازه و کره بادام زمینی عالیه.
قالب پنکیک ژاپنی یک رینگ فلزی به قطر هشت سانت و ارتفاع تقریبا چهار سانت است.
طرز تهیه پنکیک وگان با شیر بادام
- آرد سفید گندم کامل ۱٫۵ فنجان
- بیکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- شیر بادام ۱٫۵ فنجان
- سس سیب یک چهارم فنجان
- روغن نارگیل۲ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری